De oertijd

Nadat ik in 2011 mijn studie aan de hogeschool van Utrecht had afgerond en het werken bij PGGM ben ik gaan zoeken naar een aannemer in Utrecht die als leermeester kon fungeren en waar ik de fijne kneepjes van het vak kon gaan leren. Ik ben uiteindelijk terecht gekomen bij de Handige Meeuwen in Lombok, Utrecht. Een jaar lang heb ik hier heel veel kennis en ervaring opgedaan. Door vallen en opstaan en het uitproberen van het vak zijn is veel kennis vergaard en heb ik na een jaar fulltime in dienst besloten om zelfstandig te gaan ondernemen.

De leerschool

In de begin periode van het zelfstandig ondernemen is het van belang om de werkstroom te bevorderen en deze uit te bouwen. Ik kreeg geregeld aanvragen via vrienden waar ik klussen mocht uitvoeren maar ik had ook een aantal aannemers waar ik geregeld voor werkte als zelfstandig ondernemer. La Maison Timmer en installatiebedrijf was een bedrijf waar ik veel timmerwerkzaamheden voor heb uitgevoerd. Met als hoogtepunt 2 keer een reis gemaakt naar Zwitserland voor 2 weken waar we het interieur van het chalet compleet gerenoveerd van hebben.

Vakmanschap

Het werk zit volledig in mijn aderen en geniet nog elke dag van het bouwen en maken van allerlei soorten renovaties en klussen. Tijdens een brainstormsessie is mijn naam en logo veranderd van Morris Hands on naar Heuvelrug bouw en Timmerwerk wat in lijn ligt met de omgeving waar we nu wonen.

Timmerman-in-het-donker